sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Most expensive... partea a -2-a :)

Hello Girls!
Vom continua incursiunea noastra in lumea miliardarilor, continuand sa ne minunam la cele mai scumpe obiecte din lume.






Yachtul din imaginea de mai jos este considerat a fi cea mai scumpa ambarcatiune.Este construit din 100 mii de kg de aur si costa 4,8 miliarde USD.



Cel mai scump televizor din lumea este Prestige HD Supreme Rose Edition. Este imbracat in piele de crocodil si decorat cu diamante. La fabricarea acestui model s-au folosit 28 kg de aur rosu de 18 kt. Pretul acestui televizor este de 2,3 milioane de dolari . Cum sa mai iesi din casa ... :))))))))))



Cel mai scump Iphone (ca tot e in super trend acum) este imbracat in aur si are peste 200 de diamante pretioase . Pretul lui fiind de 3,2 milioane de USD (piece of cake :)))) ) Deci daca va simtiti cu adevarat smecheri pe asta sa-l puneti pe masa, in cafenea :)))))



Cea mai scumpa camasa barbateasca din lume este din bumbac egiptean , poarta numele de Eton si costa 25.000 USD. Maine ,poimaine vine Mos Craciun, reflectati un pic la aceasta camasa, sotul sau iubitul va fi in agonie mult timp dupa ce va primi acest cadou cumparat chiar  cu cardul lui :))))))))))


Cea mai scumpa umbrela din lume este confectionata din piele de crocodil si costa 50.000 USD. Cand ploua o deschideti si o purtati exact ca pe orice umbrela de 5 USD dar una e sa cada picatura de ploaie pe o panza oarecare si alta e sa cada pe o piele de crocodil. Si aici cred ca merita efortul finanaciar :))))))



Iata si un obiect casnic atat de folositor in casa omului si care ar putea fi impodobit cu 3730 de cristale swarowski si sa coste 19.000 USD. Este vorba despre un aspirator Electrolux. Asadar putem sa dam cu aspiratorul dar sa fim very stylish :))) Eu zic ca merita ... :))))))))


Stiti, stateam si ma gandeam ca vara, pe plaja de la Mamaia toata lumea incerca sa se evidentieze intr-un fel sau altul, cu o gentuta de plaja, cu un costum de baie, cu niste slapi batuti in cristale Swarowski dar toate astea palesc in umbra urmatorului obiect. Asadar boys and girls daca vreti aroganta suprema si sa nu mai fie nimeni ca voi, va rog sa stati intinsi si relaxati ca si cum n-ar conta (intotdeauna atittudinea face diferenta :))) ) pe prospopul de plaja al Casei Hermes in valoare de 550 USD (nu mai exista un prosop de plaja care sa coste atat deci veti fi in top). Are dimensiunile 2,28 x 0,90, este facut, evident din bumbac (deci ceva cu totul si cu totul deosebit :))) ) si are mai multe variante de culori pe acelasi model. Iata-l mai jos, eu zic ca e super top :))))))





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu