joi, 14 noiembrie 2013

Cizmele peste genuchi,hot :)


Cizmele peste genuchi sunt un accesoriu hot si sunt un must have in aceasta iarna . Cu toc sau fara toc ele pot crea niste outfituri foarte stylish daca avem grija cum le potrivim. Cel putin la cele cu toc inalt chiar trebuie sa avem multa grija pentru ca altfel putem sa dam in extrema kitchoasa si cred ca nimeni nu isi doreste asa ceva.
In primul rand cand alegem acest tip de cizma , sa fim sigure ca ne sunt confortabile si nu au totusi cele mai inalt tocuri posibile dintr-un motiv foarte simplu. Ele sunt oricum mai incomode datorita faptului ca genuchiul nu are o miscarea totala , astfel daca cizmele au tocurile foarte inalte vor fi extrem de incomode si vom merge destul de greu in ele.

Varianta cea mai potrivita de purtare a acestor cizme este cu fusta sau cu rochie dar atentie mare la forma acestora care trebuie sa mearga perfect cu forma cizmelor. Contrabalansarea siluetei este foarte importanta in aceasta interpretare. O fusta stramta cu o perche de cizme stramte nu intra la capitolul "reusite".  De aceea este important ca la o pereche de cizme stramte sa alegeti o fusta sau o rochie larga pentru a crea o armonie a formelor si pentru a fi intr-adevar chic.
Un alt element caruia trebuie sa-i dati foarte mare atentie este lungimea. Acestea cizme pot arata bine cu niste pantaloni scurti dar cam atat, pe cand daca le potriviti cu o fusta tip lalea sau creion, de lungime medie ar avea un efect exceptional.
Daca varianta medium vi se pare prea conservatoare si optati pentru varianta scurta , sa tineti minte ca intre margine fustei si a cizmei , dimensiunea ideala ar trebui sa fie intre 10-15 cm, asta inseamna o palma, o palma jumate.





















O combinatie la fel de potrivita pentru aceste cizme sunt pantalonii skinny si colantii, mult mai potriviti decat jeansi . Combinatia cu jeansi mie , personal , imi displace.







Daca va decideti sa purtati acest tip de cizma, sa mai stiti ca ele merg bine cu jachete scurte si  cu pardesie de lungime medie iar ca forma sa nu uitati sa contrabalansati in functie de forma cizmei.











Nu sunt usor de purtat si nici usor de potrivit dar sunt super cool







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu