vineri, 18 octombrie 2013

Pantofii Oxford -college fashion





Multe femei evita sa poarte pantofii Oxford pentru ca nu sunt sigure cum ar putea sa scoata un outfit placut si feminin. Surpinzator dar pantofii Oxford pot fi purtati si de femeile care prefera un look casual, cu jeansi dar si de femeile care prefera stilul girlie ,cu rochie.
Pantofii Oxford sunt foarte usor de purtat dar trebuie urmate cateva reguli de stil.

Cand alegem un outfit care cuprinde pantofii Oxford trebuie sa pastram un echilibru. Desi acesti pantofi au fost adaptati la moda feminina, ei au totusi un aspect foarte masculin tocmai de aceea ar trebui sa ii combinam cu haine foarte feminine. Astfel ei merg foarte bine cu fuste, in mod deosebit cele largi si cu rochii.
Pe de alta parte outfitul masculin cu pantofi Oxford, pantaloni, camasa si sacou pentru femeile inalte cu silueta androgina arata super cool.





Pantofii Oxford purtati cu jeansi, sacouri, blazere pot da un look classy, elegant sau smart casual.


Voi descrie mai jos  cateva moduri de a purta pantofii Oxford


     Oxford cu fusta larga




     Oxford cu denim. 
      Pentru ca pantofii Oxford sunt masculini merg foarte bine cu jeansi. Oxford ar trebui purtati cu jeansii skinny mai ales cu cei taiati deasupra gleznei. Daca sunt prea lungi ar trebui intorsi cat sa faca o manseta. De asemenea merg foarte bine cu jeansii boyfriend care deja au  manseta. 





         Oxford cu sacou sau blazer pentru un look smart casual.
















       Oxford cu imprimeuri.





 Oxford cu rochie 
Oxford se pot asorta cuaproape toate tipurile de rochie, mai putin cele tip baby doll. Rochiile ar trebui sa fie fun si casual fara linii dure.





 Cand purtam pantofii Oxford cu pantaloni scurti sau fuste scurte, e bine sa evitam ca toate astea sa fie imprimate. Un articol poate fi imprimat iar celalalt sa fie neutru.










In final daca v-am convins sau macar v-am pus pe ganduri sa purtati acest tip de pantof si e prima incercare, va recomand ca prima pereche sa fie o culoare neutra (bej,gri,) pentru a fi mai putin contrastanta cu tinuta si a va obisnui mai usor. Prima mea pereche de pantofi Oxford a fost bej, multi ani mai tarziu mi-am cumprat unii negri :)), dureaza un pic pana te obisnuiesti cu ei ... :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu