joi, 28 noiembrie 2013

Best women designer shoes

Hello Girls!

Conform tuturor statisticilor, un top al celor mai buni designeri de pantofi ar fi compus din:

MANOLO BLAHNIK

Cu o cariera de 30 de ani, Manolo Blahnik a devenit unul dintre cei mai influenti designeri de pantofi din lume.
Modelele complexe desenate de el au devenit obsesia tuturor connoisseurs de pantofi de peste tot.
Fiecare pereche de pantofi Manolo este unica, exuberanta, luxoasa si extrem de dorita de orice fashionista.


CHRISTIAN LOUBOUTIN

Cand o femeie intra intr-o incapere si este incaltata cu o pereche de pantofi cu toc inalt si cu o stralucitoare talpa rosie asta inseamna un singur lucru, poarte Louboutin.
Acesti pantofi cu tocuri stiletto si talpa rosie instant recunoscuti de oricine au devenit o rigoare pe covorul rosu si printre toate femeile stilate.

STUART WEITZMAN

Sopteste-i "Stuart Weitzman"oricarei iubitoare de pantofi si ii vei provoca o reverie.
Somptuasele creatii Weitzmann sunt visul femeilor din intreaga lume. Frecvent vazuti pe catwalk si pe covorul rosu acesti pantofi literalmente sunt un headline. De multe ori ar merita un reflector doar pentru ei.

BRIAN ATWOOD


In 2001 Atwood si-a facut curaj si si-a creat propriul brand parca facut sa te opresti si sa nu te mai saturi privindu-i .
Pantofii lui cu tocuri cui , plini de detalii și contraste neobișnuite, sunt expert construite folosind numai cele mai bune materiale de lux.


JIMMY CHOO

Inca de la deschiderea primului boutique in 1998, pantofii Jimmy Choo au avut un mare succes la generatia tanara a Hollywood-ului si au devenit sinonimi cu covorul rosu. Au fost considerati un talisman norocos pentru castigatoarele de Oscar ca Halle Berry, Cate Blanchett si Hilary Swank si nu numai.

WALTER STEIGER

Inovatia a fost intotdeauna centrul designului pantofilor Walter Steiger.Multe dintre creatiile sale au revolutionat industria de pantofi și multe dintre ele sunt astazi considerate, clasice.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu