sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Elena Baguci

O sa continuam povestile de succes ale manechinelor romance ce defileaza pe podiumurile cele mai inalte de moda sau sunt copertile unora din cele mai cunoscute reviste din lume si mai putin cunoscute in Romania.

Desi o astfel de  ascensiune pare aproape de necrezut si pentru unii imposibil de realizat, exemplul Elenei Baguci, nascuta in Oltenita, in satul Chirnogi din inima Baraganului, este unul de necontestat. La 14 ani a facut furori la Milano, la 17 ani a cucerit Europa, iar acum traieste la New York intr-un apartament situat in apropiere de Madisson Square Garden. A defilat pentru Valentino, Gucci, Chanel, Hermes, Versace, Givenchy, Marc Jacobs, Balenciaga, Giorgio si Emporio Armani, Jean Paul Gaultier (lucreaza si cu Casa Marilyn Gaultier) sau Christian Lacroix.


















Modelul care vorbeste la perfectie patru limbi straine (engleza, franceza, italiana si spaniola) si care are o armata de agenti ce lucreaza pentru ea pe trei continente, fumeaza de la 13 ani, de la 14 ani ii organizeaza altii viata (la care nu ar renunta pentru nimic in lume) si a sustinut examenul de bacalaureat  la 21 de ani.

Cand se afla acasa, la New York, Elena declara intr-un interviu ca "merge prin multe  locuri dar si la "Cipriani", considerat a fi cel mai bun restaurant din metropola americana unde se afla si un "private club" "



"Pentru a avea acces aici nu trebuie sa faci niciun demers si nici sa platesti vreo taxa. Te selecteaza ei, adica te lasa, sau nu, sa intri" declara Elena Baguci.
Romancei Elena Baguci, care pana la 13 ani statea pe malul  islazul din Chirnogi imbracata in tinute saracacioase, nu invata prea bine si era poreclita de copiii din sat "girafa", i s-a oferit cardul  ce poarta inscriptionat "Top VIP".

A declarat intr-un interviu "Plang des pentru ca ma simt singura. As vrea sa fiu acasa. Sunt departe si nu sunt niciodata acolo cand se intampla lucruri. Am doua vieti. Sunt momente in care plang in hohote, dar nu as putea sa ma mai intorc la viata mea de dinainte." Firesc am spune noi si oricum asta demonstreaza o data in plus ca totul are pret, uneori foarte mare insa pana la urma tine de fiecare din noi pana unde vrem sa mergem si cat suntem dispusi sa dam pentru un obiectiv sau un ideal, numiti-l voi cum vreti.



700 de mii de dolari sunt bani la care oamenii obişnuiţi doar visează. Elena Băguci e primul top-model din România care i-a obţinut, la 19 ani, printr-un singur contract mai exact cand a devenit imaginea parfumului "Gold"al casei Donna Karan, pentru trei ani.

A fost coperta urmatoarelor reviste: 

Grecia: 'Harper's Bazaar'; 'Elle' - Iulie 2013
Italia: 'Grazia'  - Octombrie 2004
Portugalia: 'Elle' - August 2013
Rusia: 'Vogue' - Martie 2006
Spania: 'Telva' - Mai 2006; 'Vogue' - Julie 2007; 'Elle' - Octombrie 2012
US: 'Dallas' - Mai 2011; 'DC' - Mai 2011







Revista Vogue Italia a lansat in 2006 un supliment "Vogue Models 2006", un top al celor mai bune 24 modele , din lume, din noul val. Singura romanca prezenta in acest top a fost Elena Baguci .



Elena Baguci 

Culoarea parului - saten deschis
Culoarea ochilor - albastri
Data nasterii:28 Octombrie 1986
Locul nasterii:
Chirnogi, Oltenita, Romania
Nationalitate:
Romana
Masuri- 85-60-90
Locuieste  la New York 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu