marți, 8 octombrie 2013

Fabulous Anna dello Russo

Hello Girls!

O sa va povestesc cate ceva despre Anna dello Russo. O personalitate in lumea fashionului pe care eu o admir foarte mult .

Anna dello Russo  este contributor  si creative consultant la Vogue Japan. S-a nascut in 1962 in Bari, un oras din sudul Italiei. Acum  locuieste in Milano. Are  un master in Istoria Literaturii Italiene si Istoria Artei, la Universitatea din Bari si a absolvit Domus Academy (scoala de design) in Milano .

 Inainte de a detine actuala pozitie de fashion director si redactor sef de la Vogue Nipon, Del Russo si-a petrecut 18 ani la Conde Nast Italia, in calitate de director de moda la Vogue Italia si in calitate de editor la „L'uomo Vogue". 
Se autodescrie ca fiind o „pasionata de fashion” si a fost descrisa de Helmut Newton ca o „fashion maniac”

Dello Russo este adesea prezentata in blogurile de fashion street style. Detine un record naucitor, ca posesoare a 4000 de perechi de pantofi. Nu n-am pus nici un zero in plus, 4000 de perechi de pantofi :)). Inclin sa-l cred pe Newton cand spune ca e maniaca :))))

Pentru aniversarea de 10 ani a websiteului de imbracaminte yoox,com acestia au printat pe tricouri 10 modele de top diferite ale outfiturilor purtate de Anna dello Russo. Toate s-au vandut in prima zi in care au fost introduse pe site.
In Noiembrie 2010 Anna dello Russo a creat un parfum intr-o sticla in forma de pantof (din nou pantofi:))  numit "Beyond" .

In 4 oct 2012 Anna dello Russo  a lansat o colectie de accesorii in colaborare cu gigantul suedez H&M . Mult asteptata colectie a cuprins bijuterii, genti de calatorie, ochelari de soare si chiar un model e palarie ornata cu pene. 


Backstage al campaniei de lansare facute in colaborare cu H&M


De ce am considerat ca trebuie sa vorbesc despre ea?
Are sute de mii de followeri online si se claseaza printre cele mai vizibile figuri in fashion ale secolului XXI. Vocea ei este aproape la fel de usor de recunoscut ca si figura ei.
A inceput sa faca colectie de haine de cand avea 8 ani  si a fost la fiecare fashion show la care putea ajunge inca de cand a vea 20 de ani si a fost luata ca Junior Fashion Assistant de catre Franca Sozzani de la Vogue Italia. 

Pe cat de zgomotoasa si infloritoare este viata ei publica pe atat de linistita si tacuta este viata ei privata, A declarat pentru Telegraph UK in februarie 2013   „in ceea ce priveste barbatii, e un dezastru general .Cei mai multi dintre ei sunt speriati, foarte putini dintre ei inteleg ceva din mine. Ma vad ca pe un fel de desen animat." 
O are insa pe Cucciolina, cainele ei, si o nepoata care sta cu ochii pe ea si pe hainele ei, tot timpul ( :))). Tot pentru Telegraph declara ca acestia „sunt copiii ei „.

Este absolut fascinanata si o sa va convinga cu siguranta imaginile de mai jos.
Sincera sa fiu, mi-as dori ca la 51 de ani sa arat ca ea. Chiar daca uneori,pentru noi ,pare imbracata excentric, sa va uitati ce atitudine are si o sa intelegeti de ce spun eu mereu ca varsta este o chestiune stricta de atitudine nu de cifra. 

























In final o sa va redau 10 lectii de stil ale Annei dello Russo. Le-ati auzit deja si in videoclipul de mai sus dar scrise parca au un impact mai mare . Am considerat ca nu e cazul sa le traduc :)

Lesson # 1: Fashion is a declaration of your own freedom.
Lesson # 2: Between style and fashion? Absolutely fashion!
Lesson # 3: Fashion is always uncomfortable, if you feel comfortable you never get the look.
Lesson # 4: Fabulous at every age.
Lesson # 5: Wearing night clothes in the daytime is unexpected.
Lesson # 6: Somebody wearing your same outfit? Wonderful, you did the right choice
Lesson # 7: You must wear outfit once!
Lesson # 8: Wear coat as a dress!
Lesson # 9: It doesn’t matter the size of your body, fashion flatter everything
Lesson # 10: Fashion jewels personalize your style




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu