joi, 17 octombrie 2013

Desigual - RTW Spring-Summer 2014

Hello Girls!

Pentru ca astazi e o vreme rece si gri de toamna, m-am gandit sa ne inveselim un pic cu colectia Desigual 2014.

Anul acesta Desigual si-a inaugurat prima prezentare de moda, pe podiumul de la New York.
Manel Jadraque, Directorul Executiv "Desigual" a declarat ca a ales acest oras pentru prima prezentare "pentru ca este cel mai international oras din lume" .
De sase sezoane, sub directa indrumare a lui Cristian Lacroix, brandul este deja recunoscut pentru printurile si mixurile de texturi cat si pentru culorile vibrante.
Colectia Desigual pentru primavara 2014 este una asa cum deja ne-a obisnuit celebrul brand spaniol, vivace si plina de culoare.
"Desigual este mai mult atitudine decat fashion" a declarat Jadraque. Motto-ul brandului nostru fiind "La vida ed chula " ( "Viata este cool") inseamna sa iubesti viata, sa fii pozitiv, sa cauti oportunitati nu probleme , pe scurt o experienta optimista"
Jadraque a mai explicat ca aceasta colectie a fost inspirata de spiritul de primavara al peisajului mediteranean. "Noi cream langa Mediterana, foarte aproape de mare asa ca spiritul colectiei este foarte mediteranean, foarte chic si fericit"
Prezentarea colectiei in sine a fost foarte vesela si veti vedea cat de bine s-au distrat si modelele . Pe masura ce veti privi imaginile o sa va inveseliti si voi :)))
Sa speram ca vom gasi si noi in primavara 2014, in magazinele Desigual , piesele vestimentare din aceasta colectie.


















































Happy Desigual :))))



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu