joi, 24 octombrie 2013

Fesul, un accesoriu stylish



Va aduceti aminte cand eram mici cum parintii nostri ne indesau caciulitele pe cap sa nu racim? Stiati ca 80-90% din  caldura corpului se pierde prin cap ?  Ei bine,  fesul un articol pe care il purtam de cand eram mici, poate fi foarte cool acum ca ne-am facut mari :)))
Ma refer in mod deosebit la fesul dat pe spate care a devenit atat de trendy incat a ajuns sa fie purtat si la tinute elegante sau conceput cu voaleta.
Trendul a fost lansat , unde in alta parte decat la Hollywood. Se pare ca printre primii care au purtat acest fes ca pe un accesoriu cool a fost Johnny Deep, l-au urmat si altii ca Brad Pitt sau Ashton Cutcher.
Pe langa actori si fotbalistii au adoptat repede stilul. Cat de sexy e David Beckham cu fesul pe cap? :))





Ei bine trendul a fost foarte repede preluat si de femei si astfel caciulita enervanta din copilarie a devenit un accesoriu sofisticat ,absolut necesar in garderoba oricarei fashioniste. Pe langa latura practica, aceasta caciulita chiar tine cald, e si foarte stylish. Eu sunt genul care nu poarta caciula niciodata dar un fes atarnat tot mi-am cumparat :))
O sa va dau mai jos cateva sugestii de purtare pentru a face din aceasta caciulita, un accesoriu fashion si la final poate o sa va distrati si voi cu ea, asa cum  fac si eu de cate ori o port.
- Alegeti culori neutre sau negru si alb. Culorile vii ne trimit prea mult in copilarie si iau din aerul stylish al fesului.
- Evitati floricelele aplicate, pompoanele, nu arata deloc stylish. Un fes simplu arata mult mai classy 
- Purtati fesul pe frunte, un pic deasupra sprancenelor si lateralele sa fie sub urechi, pentru un look casual
- Pentru un look funny, purtati fesul dat pe spate si alungiti-l un pic deasupra capului, acoperiti doar partea de sus a urechilor. Se mai numeste si stilul Peter Pan.
- Cand purtati fesul, cel mai indicat e sa va lasati parul liber,pe spate. Puteti totusi sa va faceti si o coada de cal sau impletita dar sa fie lasata. Trebuie sa va ganditi doar, ca atunci cand intrati undeva si va scoateti fesul de pe cap, "ravaseala" coafurii va fi mai mica :)))
- Purtati fesul cu jacheta din piele, ideal ar fi in aceeasi culoare cu aceasta sau cu pulovere oversize

Iata mai jos o galerie de imagini,  graitoare, in sensul celor de mai sus :)))





























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu