miercuri, 4 septembrie 2013

Trend Colors Toamna-Iarna 2013, azi GRI

Hello Girls!

Dupa rosul vibrant de ieri sa ne linistim cu un pic de gri.
Griul este culoarea specifică bancherilor, finanţiştilor şi celor din domeniul asigurărilor, fiind culoarea care sugerează sprijin financiar şi putere. De aceea atunci când mergeţi la bancă pentru a contracta un credit(împrumut bancar) este indicat să îmbrăcaţi haine de culoare gri, maro, albastru şi albastru închis.
Griul nu este o culoare in sensul strict al cuvantului. Aflata la jumatatea drumului dintre alb si negru, griul este o nuanta mai degraba stearsa, asociata tristetii si singuratatii. 
Este adevarat ca, pentru gri, ar fi greu sa fie viu si stralucitor. Cu toate acestea, griul are meritul de a fi o nuanta blanda, linistitoare si calma.
 Sobru, elegant, griul se potriveste in aproape toate contextele si se asorteaza cu aproape toate culorile (exceptie face combinatia gri inchis – albastru sau verde inchis). 
Este o nuanta cameleonica, al carei caracter se schimba in functie de asocierile cromatice in care este inclusa. In asociere cu bej, griul dobandeste caldura, in timp ce, in combinatie cu albastrul griul devine nobil.
 Iata ce ne propun designerii pentru acest sezon :
Alexander Wang

Alexander Wang

Alexander Wang

Antonio Marras

Badgley Mischka

Balenciaga

Carolina Herrera

Chanel

Chanel

Chanel
Chanel

Diesel

Dolce & Gabbana

Dsquared

Gucci

Helmut Lang

Lanvin

Mango

Michael Kors

Missoni

Neil Barett

Nina Ricci

Paul Smith

Rochas

Salvatore Ferragamo

Tommy Hilfiger
See by Chloe

si am putea continua la nesfarsit cu griul din prezentarile marilor Case insa sunt sigura ca v-ati facut o idee asa ca vom merge ca de obicei, pe strada

 

 

 

 

 

 

 

 
si dupa aceasta culoare rece si terna dar care mie imi place extrem de mult, maine vom continua cu vesela si calda culoare portocaliu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu