duminică, 5 ianuarie 2014

Eternal Love

Hello Girls!

Aceasta prima postare din acest an este din capitolul "stiati ca?" :))
Am ales un simbol al iubirii eterne pentru a va face sa zambiti si sa visati la aceasta, eu inca o fac :)))

Love Bracelet , de la renumita firma Cartier are o povestioara tare interesanta, fiind una din bijuteriile cu istorie, din toate timpurile.


A fost creata de Aldo Cipullo ,in 1960, inspirat de centurile de castitate medievale, ca un simbol al iubirii eterne.
Cupluri celebre, de-a lungul anilor au purtat aceasta bratara, existand chiar si o gluma printre acestia "ma iubesti suficient de mult cat sa imi daruiesti un Love Bracelet de la Cartier? " .:)))
Printre acestea s-au numarat Liz Taylor si Richard Burton, Nancy si Frank Sinatra, Allie McGraw si Steve McQueen. In zilele noastre orice celebritate respectabila are o astfel de bratara la mana :))

Angelina Jollie

Jennifer Anniston
Alaturarea celor doua de mai sus, nu este intamplatoare :))))

Mila Kunis

Spre deosebire de bratarile obisnuite care pot fi scoase pe mana, aceasta este relativ fixa pe incheietura mainii si nu poate fi deschisa decat cu o minuscula surubelnita creata special si care este vanduta impreuna cu aceasta bratara.


Surubelnita este de doua tipuri, unul din acestea fiind tip pandantiv purtata pe un lant. Povestea spune ca acest lant cu surubelnita , "cheia", este purtat de perechea celei/celui care poarta bratara tocmai pentru a simboliza angajamentul celor doi in relatie.




Se pare ca aceasta bratara este atat de populara printre fashionistele indragostite din New York incat anumite spitale detin cateva din aceste minuscule surubelnite(din metale nepretioase) pentru a putea interveni oricand ar fi nevoie , sa desprinda o astfel de bratara .

Nicky Hilton
Bratara costa aproximativ 5000 USD, in varianta ei simpla din aur galben. Exista si din aur alb sau cu diamante si evident pentru acestea pretul creste.
Oricum ar fi bratara e tare frumoasa si in romantismul meu nemarginit, istoria ei ma duce cu gandul la povestile cu Fat Frumos si Ileana Cosanzeana :))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu