duminică, 29 septembrie 2013

Scent of a woman...new entries :)

Hello Girls!

Iata mai jos cateva din noutatile acestei toamne in materie de parfumuri.


 Rose d'Arabie - by Armani Prive
designerul a spus despre acest parfum ca isi doreste sa fie ca "o melodie in desert"

Diane von Furstenberg- Diane
Un parfum floral, la fel de usor de purtat ca hainele facute de ea

Dolce & Gabbana- Velvet Sublime

Un parfum elegant cu arome citrice

Oscar de la Renta - Live in love
Un parfum intens floral-un amestec de iasomie, trandafir, și orhidee despre care Andre Leon Talley de la Vogue a declarat pe Twitter ,"Asta e noua mea mantra. Este genial."

Fendi - Fan di Fendi
Sticla flashy este in perfecta armonie cu aroma dramatica din interiorul ei. Un parfum puternic, o aroma spicy , patchouli, citrice si iasomie, un amestec ce transforma acest parfum intr-un parfum eveniment

Elie Saab - Le Parfum


Parfumul designerului este in același ton cu rochiile sale care sunt extrem de feminine dar nu frivole. Floare de portocal, iasomie, patchouli, și cedru, inspirat de Liban, locul nasterii designerului, fac din acest parfum unul cremos si cald, dar care cumva reușește să păstreze o luminozitate minunata.


Tom Ford - Jasmin Rouge
Daca iti dorest un parfum spicy, acesta este alesul. Ford a amestecat intregul laborator de condimente: ghimbir, cardamom,scortisoara, un praf de vanilie si un pic de ambra pentru profunzime. Rezultatul, un parfum extra senzual.

Hermes - Santal-Massoia
A zecea lansare in Hermesessence. Un parfum unisex cu aroma de lemn de santal, dulce picant, lemn indonezian de Massoia, o aroma extrem de rara , cu un usor iz de nuca de cocos.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu