miercuri, 21 august 2013

Cum sa porti un tricou (cu clasa) :)


Asadar, tricoul , in general este o piesa vestimentara foarte versatila.
Poate fi purtata in tot felul de configuratii, de la clasicul outfit cu jeansi si pana la fusta pretioasa si eleganta din paiete.
Important este sa stim cum sa le potrivim in asa fel incat sa fie o placere sa fim privite.

Asadar la capitolul ASA NU:
Regula nr 1- Nu purtati tricouri mulate daca nu aveti o greutate corect raportata la inaltime decat daca vreti sa oripilati pe toata lumea in jur


Regula nr 2- Nu purtati tricouri mai mari cu doua masuri decat daca vreti sa aratati ca si cum l-ati primit de pomana de la o prietena mai instarita.



Regula nr 3 - Nu purtati tricouri cu umarul lasat decat  peste un maieu sau sutien asortate perfect ca model si culoare cu tricoul. Bretelele transparenteee nuuuuu sunt coool!!!!!!!! Bretelele de sutien fara nici o legatura cu restul tinutei, nuuuuu sunt cooool!

Ce am vrut sa spun cu regulile de mai sus e ca eleganta sta in simplitate. Uneori outfiturile sofisticate arata senzational si sunt foarte cool, recunosc , insa daca nu va simtiti 100% stapane pe ce amestecati in piesele vestimentare, nu incercati, rezultatul este unul dezastruos .
Daca simtiti ca va doriti mai multa creativitate in stilul vestimentar, apelati la un stilist. Nu e o rusine sa intrebi, ba din contra e o rusine sa fii autosuficient si sa crezi ca le stii tu pe toate.
Nu iti permiti un stilist, nu-i nimic, s-a inventat internetul, s-au inventat revistele glossy sau cel mai ieftin privitul. Trebuie doar sa te uiti un pic pe strada la fetele frumos imbracate pe care in loc sa le injuram romaneste ar trebui sa ne uitam atente la detalii. Nu generalizez, sunt putine femei frumos imbracate , banii nu mai sunt demult un garant al elegantei sau al bunului gust. Sunt nenumarate site-uri de fashion, blogguri, informatia abunda din toate directiile, trebuie doar sa iti doresti sa te informezi si de asemenea sa recunosti ca oricand ai de invatat.
Adopta din trenduri ce consideri ca ti se potriveste. Ce imi sta mie bine, tie poate sa iti stea urat si invers. Este esential, din punctul meu de vedere sa ne gasim un stil personal si sa incercam sa ajustam pe baza lui restul elementelor trendy pe care ni le impune moda.

Iata cateva exemple de ASA DA, e o placere sa le privesti , hai sa ne inspiram de la ele si sa ajustam la stilul nostru :)














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu