miercuri, 21 august 2013

A purta scurt (o mare problema)


Cred ca a purta o fusta scurta, rochie scurta, pantaloni scurti, e o mare problema, cel putin in Romania. Vad tot felul de doamne si domnisoare nu cu cele mai frumoase picioare, nu cu cea mai frumoasa piele , nu intre 15 si 35 de ani si nu cu cea mai potrivita greutate care sunt foarte mandre cand afiseaza toate cele de mai sus. 
Cred ca daca ai 40 de ani si nu te cheama Mihaela Radulescu (pe care eu o admir din tot sufletul) dar arati foarte bine, fusta scurta merge perfect la mare nu in oras. Am vazut intr-o duminica, la o cafenea , o doamna , persoana cunoscuta dar numele nu are nici o importanta, care are 43 de ani si care era in pantaloni scurti. Picioarele erau frumoase, dansa in tinerete a fost manechin insa cei 43 de ani se vedeau in faptul ca pielea nu mai statea acolo unde sta la 20 de ani. E greu sa ne desprindem de tinerete cu tot ce inseamna ea dar trebuie sa incercam sa adaptam cu eleganta. Imi face mare placere sa privesc femei frumoase, ingrijite trecute de 40 de ani dar din pacate gravitatia nu ne iarta pe nici una dintre noi. Asta insa e un subiect vast si il voi dezbate alta data.
N-ar fi mai frumos daca la 40 de ani ne-am imbraca asa?




Vad de asemenea, niste domnisoare care nu au mai mult de 20 de ani si cu o celulita de gradul 3 pe care o tremura cu mare mandrie de sub fusta scurta. 
Hai sa ascundem ce e de ascuns si sa evidentiem ce avem mai frumos. Daca ai niste picioare superbe dar ai celulita sau gravitatia te-a invins, nu te imbraca intr-o fusta scurta decat cand esti in vacanta, la mare , parerea mea.
Ca de obicei, o sa exemplific mai jos cateva tinute scurte, potrivite in oras, purtate cu stil 


Ce stil lejer si ce atitudine frumoasa. O placere pentru privitor.
 Iata ce inseamna sa te ocupi de frumusetea ta. Ce fibra pe picioare si pe brate. Munca de la sala de fitness se vede. As vrea sa vad asa ceva si la noi. Despre tinuta nu mai comentez nimic, este fabuloasa.

 iata un alt exemplu de tinuta atat de lejera si cu o cromatica minunata.

daca arati ca in aceasta imagine, NU iti pune niciodata pantaloni lungi :)
asta inseamna sa te simti bine in pielea ta :)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu